Pedicuresalon Marinda

Medisch pedicure in Zuidhorn

Nieuws

5/10/2019 i.v.m. verhuizen is de salon gesloten van 11 november t/m 22 november. Vanaf 25 november werk ik ook weer op een avond. Dit is alleen voor mensen die echt niet overdag kunnen.

6/3/2019 Per 1 maart is de salon verhuisd naar Zuidhorn. Ook ben ik, één dag in de week, werkzaam in Oldehove in de Ripperdastede. Mocht u in Oldehove wonen en goed mobiel zijn dan zal ik u wel willen verzoeken om een afspraak te maken voor in Zuidhorn. Alles kan natuurlijk in overleg. Hieronder een indruk van mijn salon in Zuidhorn.6/3/2019 Nieuw in de salon is het product Pure Jo. Deze lijn bestaat uit producten die 100% natuurlijk zijn, zonder chemische toevoegingen. Ik heb o.a. 2 soorten voetencremes, amandelolie, handcreme, breath it en een heerlijke olijfzeep. Voor meer informatie mag u mij gerust bellen, een sms/app bericht sturen of mailen.
21/9/2017 heeft u snel last van blaren, drukplekken of andere voetongemakken dan is misschien Wandelwol de oplossing voor u. Wandelwol bestaat 100% uit schapenwol. U neemt een stukje wandelwol legt het op de plek waar u bijvoorbeeld snel een blaar heeft en trekt de sok erover heen en u bent klaar. Ideaal voor wandelaars en sporters. Meer informatie neem dan gerust met mij contact op.31/7/2017 De zomervakantie is begonnen. Wilt u met mooi verzorgde voeten op vakantie of heeft u nog last van bijvoorbeeld een likdoorn? Of wilt u uw nagels gelakt hebben maar wordt het altijd zo'n geknoei als u het zelf doet? Bel, app, sms of mail mij voor een afspraak zodat u met pijnloze/verzorgde voeten op vakantie kunt. Op de afbeelding hierboven ziet u een voorbeeld van gellak, de french pedicure. Wilt u uw nagels gelakt hebben geef dit dan wel aan bij het maken van de afspraak.

14/9/2016 Mijn vakantie zit er weer bijna op dus het is tijd om weer wat cursussen in te plannen. In oktober heb ik 2 cursussen staan en in november nog 1 en dat zijn de cursus traumanagels, workshop frezen en workshop voetreflexiologie. Al deze cursussen zijn bedoeld om op de hoogte te blijven van de laatste en nieuwste ontwikkelingen.

14/9/2016 Door voeten te scrubben worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop en verzorgt het uw voeten. De scrub verwijdert droge, ruwe plekjes onder uw voeten en hydrateert tegelijkertijd. U kunt bij mij een goede scrub kopen. Ook kan ik voor u de voeten scrubben na de behandeling waardoor het niet alleen fijn is voor de voeten maar het ontspant ook heerlijk en dat voor slechts €3,- (scrubben). Wilt u dit na de behandeling geef dit dan even aan bij het maken van de afspraak.

15/5/2016 Mocht u mij telefonisch niet te pakken krijgen, spreek dan mijn voicemail in en ik bel u zo snel mogelijk terug. Als u de voicemail niet inspreekt dan ga ik er vanuit dat ik u ook niet terug hoeft te bellen. Het spreekt voor zich dat ik onder het werken de telefoon niet kan opnemen. U kunt ook altijd mailen naar marindapijpker@gmail.com

15/4/2016 De lente is begonnen. Wilt u uw nagels ook gelakt hebben, dat kan! Geef dit wel aan bij het maken van de afspraak, dan kan ik daar rekening meehouden ivm de tijd.

/privacy-policy